Abidin Saniye Erçal Anaokulu
SANCAK MAH. ZÜMRÜT SK. NO 17 İÇ KAPI NO 1 SELÇUKLU / KONYA

VİZYON

Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek,mutlu bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun olarak çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimini sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını göz önünde bulundurarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma,paylaşma gibi sosyal davranışları kazandırmak, kendini tanıyan, araştırarak, sorgulayarak, üreterek, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmektir.

İKİLİ

SABAHÇI :07:50 - 12:50 / ÖĞLENCİ :13:00 - 18:00